Buurtpreventieteam De Bundertjes

Dit buurtpreventieproject (BPP) betreft het zuidelijke deel van de wijk de Eeuwsels (postcode 5702). Er is gekozen voor de naam De Bundertjes, omdat dit deel van de wijk direct grenst aan natuurgebied De Bundertjes.

Daarnaast omvat het ook de groenvoorzieningen tussen en rondom deze straten, zoals de groenvoorziening tussen Hoornstraat/Basstraat en Kemenadelaan/Nachtegaallaan/De Bundertjes.

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van De Bundertjes

Het gebied omvat:

Klaroenpad
Baritonstraat
Tubapad
Paukenstraat
Harmoniestraat (gedeelte)
Hoornstraat
Triangelpad
Basstraat

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?
<p>Contact opnemen met een bestuurslid kan via het e-mail adres van het BPP.&nbsp;bppdebundertjes@gmail.com.</p>

Meer informatie

BBP

Het BPP is zo opgezet dat een aantal buurtcoördinatoren elk een aantal straten ‘onder hun beheer’ hebben. Dit houdt in dat zij regelmatig in deze straten rondkijken of het nodig is om iets te melden dat onder de verantwoordelijkheden van het BPP valt. Dit zijn zaken zoals overlast, zwerfafval, vandalisme, e.d. Deze meldingen worden vervolgens doorgegeven aan gemeente, woningbouw-vereniging, polite, brandweer of stadswacht. Mensen die in het gebied van het BPP wonen en er meer over willen weten kunnen contact opnemen met een bestuurslid via onderstaand e-mail adres of telefonisch.

Contact

Het bestuur bestaat op dit moment uit de volgende personen:

  • Voorzitter: Anita Holt
  • Secretaris: vacature
  • Penningmeester: vacature

Telefonisch kan ook:

  • Anita Holt: 0492-545841 ( 17.00 uur tot 20.00 uur )

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Er zijn momenteel nog geen links geplaatst.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord