Buurtpreventieteam Oost-Alert

Welkom bij buurtpreventieteam Oost-Alert. Zoals u ziet zijn wij actief in een gedeelte van Helmond-Oost: een waterrijke woonomgeving met veel groen en op een steenworp afstand van de Bakelse bossen. 

WhatsApp groepen

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van Oost-Alert

  • Het bestuur bestaat uit:
  • Ingrid Heusschen (voorzitter)
  • Ties van Deursen (secretaris)
  • Marco van Dijk (algemeen bestuurslid)

Het gebied omvat:

Straakvense Bosdijk even nrs.
Geysendorfferstraat
Fokkerlaan aflopend vanaf Geysendorfferstr.
Icarusstraat
Montgolfierstraat
Welschapplein
Van Weerden Poelmanstraat
Van Graftstraat
Soesterbergplein
Van Tijenstraat
Van Meelstraat
Plesmanlaan tussen van Graftstraat en Geysendorfferstr.

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?
Als u vragen heeft kunt u terecht bij ons aanspreekpunt in uw straat. Wij streven ernaar om voor elke straat een aanspreekpunt te hebben. Voor zeer kleine straten zullen deze bij andere straten worden toegevoegd.

Overige informatie

Uw straatcoördinatoren:

Bekim Shala van Graftstraat 65

De taken van een straatcoördinator bestaan o.a. uit:

Aanspreekpunt voor de bewoners in de eigen straat, contact leggen met nieuwe bewoners, verzamelen van meldingen en deze doorgeven aan de buurtcoördinator, bewoners informeren over wat er met de door hen gemelde melding is gebeurd.

De buurtcoördinator

Als buurtcoördinator is Marco van Dijk benoemd (Fokkerlaan 32).
Naast de taken van straatcoördinator heeft hij als buurtcoördinator ook o.a. de taken: Het verzamelen van meldingen van alle straatcoördinatoren, het beleggen van bijeenkomsten met de straatcoördinatoren, doorgeven van de klachten aan de verantwoordelijke instanties.

Activiteiten:

Graveerapparaat
U kunt bij ons terecht voor het gratis lenen van een graveerapparaat om uw kostbare spullen te voorzien van een uniek kenmerk. U kunt hiervoor terecht bij de buurtcoordinator Marco van Dijk. U dient zich wel te legitimeren. Mocht u bij het graveren hulp nodig hebben, dan doet de straat coördinator dat graag voor u.

Nieuwe bewoner
Onze straat coördinator maakt graag kennis met u, zodat u ons en wij u snel leren kennen. Zij informeren u graag over onze buurtpreventie en welke rol u daarin kunt spelen.

Welkom in de buurt
Er zijn “welkom in onze buurt” borden te leen.
Deze kunnen in de voortuin of op het balkon geplaatst worden. Dit kan op initiatief van de straat coördinator of van uw nieuwe buren geplaatst worden. Stelt u hier geen prijs op, dan kunt u ons dat gerust laten weten.

 

De Politie

Onze wijkagent Noud Sanders heeft een actieve rol in buurtpreventie. Hij zorgt er o.a. voor dat de in de buurt gesignaleerde problemen, die binnen het werkveld van de Politie liggen, worden aangepakt .

U kunt Noud bereiken via het algemene telefoonnummer 0900 - 8844.

Info-Oost
In uw wijkblad, Info oost, plaatsen wij regelmatig artikelen over activiteiten die we ondernomen hebben en geven we preventietips.
Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u een actieve rol gaan spelen in buurtpreventie?
Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Facebook
Wijk Helmond Oost is actief op Facebook met een besloten groep. U kunt via Facebook aan de beheerder van deze groep laten weten dat u lid wilt worden. Deze groep is alleen bestemd voor personen/instanties actief in de wijk Helmond-Oost. 
 

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Er zijn momenteel nog geen links geplaatst.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord