Buurtpreventieteam De Rodes

Wij zijn een groep medebewoners van De Rodes die een buurtpreventieteam vormen. Niet omdat er zoveel mis gaat in onze buurt, maar omdat we De Rodes graag veilig en fijn om te wonen houden. We zijn geen beveiliging, we doen niet aan wachtlopen, we bemiddelen niet in burenruzies. We willen de oren en ogen zijn die signalen opvangen en doorgeven voordat er schade, slijtage en onveiligheid in onze buurt ontstaan. Wij zijn de contactpersonen van onze straten bij de gemeente, bij de politie en andere overheidsinstellingen, zodat er sneller actie kan worden ondernomen als dat nodig is.

WhatsApp groepen

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van De Rodes

“De Rodes’ is het buurtschap in de wijk Rijpelberg met de straatnaamextentie ‘rode’. (Een ‘rode’ is een open plek in het bos.). Doelstelling van het buurtpreventieteam is het bevorderen van de veiligheid en de leefbaarheid van alle bewoners van De Rodes.

Het gebied omvat:

Dennerode
Cypresrode
Sparrerode
Lariksrode
Masterode
Taxusrode

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?
Voor meer info bezoek derodes.dse.nl of stuur een e-mail naar derodes@dse.nl.

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Er zijn momenteel nog geen links geplaatst.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord