Buurtpreventieteam Het Rijpelhartje

Wij zijn een team die het serieus aan willen pakken en van onze buurt weer een plek willen maken waar mensen graag willen wonen.Dit doen we allemaal vanuit een positieve benadering. En we willen samen met de buurtbewoners de ogen en oren zijn van de buurt en signalen opvangen.Ook onze omgeving gaat ons aan het hart,schade voorkomen,slijtage en onveiligheid die ontstaat aanpakken en melden. Voor de gemeente, en politie en andere organisaties in de wijk fungeren de leden van het buurtpreventie team als contact personen.De initiatiefnemers van Het Rijpelhartje kunnen het natuurlijk niet alleen doen en ze hopen op steun van alle buurtbewoners.

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met Het rijpelhartje via email:

hetrijpelhartje@gmail.com.

Wilt u meewerken en meehelpen om dit buurtpreventie project ook tot een succes te maken,dan kunt u ook naar dit adres mailen.

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van Het Rijpelhartje

Onze wijk bestaat uit veel huurwoningen, een supermarkt,een school Talentrijk, de Kabouter voor de peuters,Kinderopvang de Sleutel,een kerk,twee snackbars,een chinees restaurant,en een Kapsalon,en Speeltuin de Rijpelroets.Dus een wijk waar veel te doen is.Er is druk verkeer van fietsers en scooters,en voetgangers.Het is ook een wijk waar de jeugd bij elkaar komt buiten de schooltijd.Die hebben hun eigen voetbalveldje bij de school Talentrijk.Wij zien onze wijk als het middelpunt van de Rijpelberg.Het is ook een gebied waar veel onderhoud nodig is.

Het gebied omvat:

Jan Bungenershof
Weg door de Rijpel (binnenring)
Theo Driessenhof
Groningenhof
Wederhof
Utrechtplein

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?
<p>U kunt ons e-mailen:&nbsp;hetrijpelhartje@gmail.com</p>

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Er zijn momenteel nog geen links geplaatst.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord