Buurtpreventieteam Ashorst

Iedereen wil wel eens iets bespreken met de wijkraad, politie, stadswacht, brandweer, gemeente of woningbouwvereniging.

Hierdoor krijgen bewoners meer grip op hun omgeving, wordt de sociale  cohesie versterkt en kan de buurtpreventie bijdragen aan een groter vertrouwen in elkaar en de veiligheidsinstanties. De anonimiteit verdwijnt en door de organisatievorm is er een fijnmazig netwerk voor de aanpak van problemen.

WhatsApp groepen

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van Ashorst

Het gebied is iets groter dan de wijk Ashorst zelf. Dat is gedaan om parallel te lopen met de indeling van de gemeente en politie zodat het mogelijk is statistische vergelijkingen te maken op het gebied van de veiligheid en leefbaarheid.

Het gebied omvat:

Branderijmolen
Windmolenstraat
Kastmolen
Korenmolen
Robijnstraat
Toppaasstraat
Diamantstraat
Paltrokmolen
Safierstraat
Sjef Remmenlaan
Slegerstraat
St Odulphusstraat
Smaragdstraat

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?
Mail ons op: “martien.roefs@upcmail.nl of bel Martien Roefs: 06-39565840 (whatsappen mag ook)

Informatie

Straatcoördinatoren

Nagenoeg iedere straat heeft zijn eigen straatcoördinator in totaal zijn dat er 7. Verder is er nog een buurtcoördinator. Zij zijn het aanspreekpunt voor de bewoners en leggen de contacten. Zij verzamelen de klachten, bespreken deze en koppelen ook terug. Zij denken mee over zaken die de wijk ten goede komen en bespreken dit in het buurtpreventieoverleg. In dat overleg zitten naast alle straatcoördinatoren, ook de politie en/of andere instanties en staat onder voorzitterschap van de buurtcoördinator.

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord