Buurtpreventieteam De Vis

Buurtvereniging- en preventie De Vis is een kleine buurtvereniging in Mierlo Hout. Ontstaan tijdens een buurtbarbecue en sinds najaar 2014 "officieus" bezig geweest te zijn zijn we sinds mei 2016 een "echte" vereniging met eigen inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Wij hopen met onze vereniging de veiligheid en cohese in de wijk te vergroten.

De oren en ogen van de bewoners zijn erg belangrijk om onze veiligheid te waarborgen. Wij als buurtpreventieproject zorgen voor informatie, aandachtspunten en hopelijk een stukje extra veiligheid.

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van De Vis

Dit gedeelte van Mierlo-Hout is opgedeeld in 2 blokken met daartussen liggend garageboxen. Dolfijnlaan aangrenzende blokken woningen zijde Barrierlaan. Walvisstraat aangrenzend Barierlaan. Barrierlaan gezien vanuit Coppelmans tot aan basisschool 't Baken.

Het gebied omvat:

Barrierlaan
Walvisstraat
Dolfijnlaan
Zwaardvisstraat
Inktvisstraat

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?

Activiteiten

Buurtapp

Update 13 juni 2016

Na aanleiding Binnenkort komt er een nieuwe verbeterde buurtapp. Hierbij zullen goede afspraken gemaakt worden over het gebruik.

Informatieavond veiligheid Geseldonk op 8 juni a.s.

Update 1 juni 2016

Datum: 8 juni

Locatie: Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44

Tijdstip: 19.30-21.45 uur

Veiligheid: daar heeft iedereen wel een gevoel bij of een mening over. Het is een onderwerp dat overal aanwezig is: in en om je huis, op school, onderweg naar je werk, of sportclub, in het winkelgebied. Veiligheid is voor iedereen van belang; veiligheid maken we samen!

Onderwerpen die aanbod komen op deze avond zijn; Inbraak-, brand- en buurtpreventie, de inzet van ”WhatsApp groepen”, de opzet van een A.E.D. - netwerk en het Houtse WijkActiePlan.

Na de presentaties is er ruimte om vragen te stellen en u verder te laten informeren over de genoemde onderwerpen.

Deze avond wordt georganiseerd door de wijkraad in samenwerking met de Houtse buurtpreventieteams en buurtverenigingen, de politie, de brandweer en de Lev - groep. 

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord