Buurtpreventieteam Vissenwijk

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van Vissenwijk

De wijk, gebouwd begin jaren 70, bestaat uit de zogenaamde Janssen-woningen (platte daken), IBC-huizen en 60 appartementen, verdeeld over 4 flats. Elke flat bestaat uit de begane grond en twee verdiepingen.

De appartementen zijn geschilderd in de Mondriaan kleuren en liggen allemaal aan een pleintje. De Bruinvisstraat is geel, de Marlijnstraat is rood, de Kotterlaan is blauw en de Vletstraat is groen.

De wijk is gelegen aan het mooie natuurgebied Het Groot Goor. Dit gebied grenst aan het Eindhovens kanaal en de Goorloop. Het gebied is ongeveer 25 hectare groot.

Het gebied omvat:

Barrierweg
Bruinvisstraat
Karperlaan
Kotterlaan
Marlijnstraat
Vletstraat
Groot Goor (natuurgebied)

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?
De prioriteit van het buurtpreventie team in de wijk is VEILIGHEID. Daarbij staat hoog in het vaandel het schoonhouden van de wijk. Onlangs hebben vrijwilligers van o.a. de IVN de wilgen geknot in het Groot Goor. Binnen kort komen er runderen in het natuurgebied grazen. De voorbereiding daarvoor is in volle gang.

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Er zijn momenteel nog geen links geplaatst.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord