Buurtpreventieteam Suytkade

Welkom bij Buurtpreventie Suytkade,

Een wijk die volop in bloei staat en steeds groter aan het worden is..Een wijk waar volop ruimte is voor iedereen, de cacaofabriek , het Fletcher hotel , school De Groene Campus , winkel Lidl, we hebben zelfs een eigen fysiotherapie (Maarten van Berlo)  In het midden van de wijk hebben we de groene bult "de motte" waar mensen van uit heel  helmond komen sporten, zeker in de zomer maanden zien we elke dag mensen sporten..Een terras bij de cacaofabriek en fletchter hotel een bowlingbaan en een bioscoop, het is er gewoon!!! Daarom hebben we buurpreventie Suytkade opgericht om als buren een veilige wijk te creeren, voor nu en in de toekomst..Er is een whatsapp groep die goed werkt en elke buurtbewoner heeft de mogelijkheid om een situatie te melden als het nodig is.. We hebben een goed contact met beide buurtagenten Artur en Frans.

Woon je op Suytkade en wil je bij de whats app groep meld je dan aan via email..buurtpreventiesuytkade@gmail.com

Like onze pagina op Facebook en Instagram Buurtpreventiesuytkade.

#suytkade #helmond #allesvooreenveiligewijk

 

WhatsApp groepen

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van Suytkade

Een bruisende wijk die nog lang niet klaar is met bouwen... Op dit moment worden er 2 nieuwe complexen gebouwd door Ballast Nedam... Suytkade wordt langzaam een echt wijk en daarom hebben we gekozen voor een buurtpreventie in de wijk.. #allesvooreenveiligewijk #suytkade

Het gebied omvat:

Cacaokade
Kanaalboulevard
Arcostraat
Timpaanstraat
Palladio
Frontonstraat
Arcadestraat
Suytboulevard
Taftstraat
Satijnstraat
Batikstraat
Fluweelstraat
Katoenstraat
Damaststraat
Scheepsboulevard
Albatroskade
Suytkadebrug
De Motte
Metopestraat
Pilasterstraat

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord