Buurtpreventieteam Sneeuwheide

Beste allemaal,

Hier een korte introductie over Buurtpreventieteam Sneeuwheide. Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij luisteren graag naar de bewoners, denken mee als het om veiligheid gaat. Ons motto is:

" Bij schaatsen over dun ijs ligt veiligheid in onze snelheid"          

 

 

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van Sneeuwheide

De Sneeuwheide is een prachtig stuk wijk in het mooie Brouwhuis. 

Wijkprofiel Brouwhuis

Brouwhuis maakt sinds 1968 deel uit van de gemeente Helmond. De huidige wijk is een samenvoeging van gebiedsdelen die zijn overgedragen door de gemeente Bakel en Milheeze en de gemeente Deurne. In het zuidelijke deel van de wijk bevindt zich de oorspronke- lijke dorpskern, die inmiddels volledig door nieuwbouw is omgeven. De stedelijke uitbreiding, die in de jaren ’80 en ’90 vooral in het noordelijke deel is gerealiseerd, heeft de oorspronkelijke dorpskern ruimschoots over- vleugeld. 

Het gebied omvat:

Rivierensingel (gedeelte)
Sneeuwheide
Weijerweg

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Er zijn momenteel nog geen links geplaatst.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord