Preventie WhatsApp groepen

In Helmond zijn veel Preventie WhatsApp Groepen actief. Op dit moment zijn we druk bezig deze allemaal in kaart te brengen, zodat er een totaalbeeld ontstaat. Ook komt er een mogelijkheid om uzelf aan te melden voor een bestaande WhatsApp groep, of kunt u het initiatief nemen om zelf een WA groep te starten.  

Gesorteerd per wijk
WhatsApp groepen zullen per wijk gerangschikt worden. Indien de wijk gebruik maakt van andere apps, zullen deze ook vermeld worden.

Graag wijzen wij u op alternatieven 
Er zijn diverse apps te downloaden, die inspelen op de privacy van de deelnemers. Kijkt u eens op: www.veiligebuurt.nl en www.nextdoor.nl
Wellicht een goed alternatief indien u niet met een WhatsApp groep wilt deelnemen.

 

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord