Burgerhulpverlening

Als burgerhulpverlener ben je aangemeld bij het oproepsysteem HartslagNU en ben je in het bezit van een reanimatiediploma.

Via het oproepsysteem van HartslagNU krijgen een aantal burgerhulpverleners het bericht om eerst een AED te halen en dan naar het slachtoffer te gaan. Anderen worden direct naar het slachtoffer verwezen om eerste hulp te verlenen.
Juist het aantal burgerhulpverleners is cruciaal voor een goed werkend AED-netwerk. Immers, hoe meer burgerhulpverleners we in Helmond hebben, des te groter de kans is dat een slachtoffer binnen 6 minuten de juiste hulp kan krijgen. 

burgerhulpverlening.jpg

Ben jij in het bezit van een reanimatiediploma?

Meld je dan nu aan en gebruik deze vaardigheid om levens te redden in jouw buurt!

aanmelden

Ik wil graag een reanimatiediploma behalen!

Ben je nog niet in het bezit van een reanimatiediploma, maar zou je wel graag als burgerhulpverlener aangemeld willen zijn bij HartslagNU? Binnenkort komt hierover meer informatie beschikbaar.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord