whatsapp-banner.png

Aanmelden voor een Whatsapp-groep

stap 1 van 4

Fijn dat u zich wilt aanmelden bij een WhatsApp groep. 

 

U doorloopt 4 eenvoudige stappen bij het aanmelden.

Allereerst vult u uw voor- en achternaam in, mobiele telefoonnummer, e-mailadres, wijk, postcode en huisnummer en drukt vervolgens op ‘verzenden.’ Hierna worden de ingevulde gegevens gecontroleerd. Ook wordt gecontroleerd of er in uw straat een WhatsApp groep actief is waar u zich bij kunt aansluiten.
Per woonadres kunnen maximaal 2 personen zich aanmelden. Een telefoonnummer of e-mailadres mag daarom maximaal 2 maal gebruikt worden.

 

Nadat alle gegevens gecontroleerd zijn, en bekeken is of er een bestaande WhatsApp groep actief is in uw straat, ontvangt u een e-mail. 
 

 

Om uw privacy te waarborgen, worden uw aanmeldgegevens gecodeerd, zodat deze voor een beheerder niet herleidbaar zijn. In de toekomst kan uw e-mailadres gebruikt worden om u op de hoogte te stellen van preventie gerelateerde zaken in uw wijk. Door het invullen van uw e-mailadres gaat u hiermee akkoord.    

 

meer info

Uw gegevens

Voor- en achternaam
Telefoonnummer (06-nummer)
E-mailadres
Postcode
Huisnummer
Toevoeging

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord