Buurtpreventieteam De Balkan / Kaukasus

Welkom op onze pagina! Onze buurtpreventie is opgericht in 2004 en bestaat uit 2 buurtcoördinatoren die met trots en veel enthousiasme zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid in de buurt.

Wie wil er nou niet wonen in een fijne leefomgeving?

Samen zorgen voor een veilige en veiliger voelende leefomgeving. Samen zorgen dat dieven, inbrekers en vernielers minder gemakkelijk de kans krijgen hun slag te slaan. Wat extra opletten en extra betrokken zijn bij uw buurt. En dat kan dan ook nog extra gezelligheid en contacten opleveren. De aanwezigheid van het buurtpreventieteam Balkan-Kaukasus is daarbij van belang. Het team functioneert als verbindende schakel tussen bewoners, gemeente, wijkraad en politie. Dit doen zij o.a. door regelmatig overleg met deze partners, problemen aan de orde te stellen en initiatieven aan te dragen om de veiligheid en leefbaarheid in de buurt te verbeteren. De buurtcoördinatoren Balkan-Kaukasus organiseren een jaarlijkse fietstocht voor alle buurtbewoners, beheren een buurt-whatsapp en doen regelmatig een wijkschouw.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Verbakel
Theo Proost

 

WhatsApp groepen

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van De Balkan / Kaukasus

Onze buurt Balkan - Kaukasus telt 55 woningen welke grotendeels rond 1986/1987 gebouwd zijn. Onze straten behoren tot de Gebergtewijk in Mierlo-Hout. Een moderne wijk met veel groen, grenzend aan het mooie natuurgebied "Groot Goor" en voorzien van de benodigde sport- en speelvoorzieningen.     

Het gebied omvat:

Balkan
Kaukasus

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?
U kunt Buurtpreventieteam Balkan-Kaukasus bereiken via email: jgrverbakel@hotmail.com of theo.proost@chello.nl

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Er zijn momenteel nog geen links geplaatst.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord