Buurtpreventieteam Kaldersedijk

 

De WhatsApp-groep Kaldersedijk en omstreken is een initiatief van de bewoners uit de omgeving van de Kaldersedijk in Helmond. De doelstelling is het samen met elkaar waarborgen van de veiligheid in de buurt en waar mogelijk het verbeteren daarvan. Dit omvat binnen het plangebied het verhogen van de veiligheid van bewoners en andere personen en bescherming van huizen, dieren, bezittingen en andere objecten. 

WhatsApp groepen

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

het preventie gebied van Kaldersedijk

Iedereen die in Helmond aan de Kaldersedijk, Geldropse Ventweg, Korte Schutsboom of Brandevoort vanaf het sportpark tot aan de Geldropseweg woont en 18 jaar of ouder is, kan meedoen en zich opgeven.

Het gebied omvat:

Kaldersedijk
Geldropse Ventweg
Korte Schutsboom
Brandevoort (vanaf sportpark tot Geldropseweg)

melding plaatsen

Kolom 1
Kolom 2
Kolom 3
Meer weten?
De straatcoördinatoren/beheerders van de WhatsApp-groep Kaldersedijk e/o zijn: Ine Swinkels (Kaldersedijk), Frank Beekhuis (Kaldersedijk), Wilma Raaijmakers (Korte Schutsboom & Brandevoort) en Henri van Hoof (Geldropse Ventweg).

Beheert u een WhatsApp groep? Meld 'm aan!

Kom ons team versterken!

Deelnemen

Blijf op de hoogte in uw wijk

Er zijn momenteel nog geen links geplaatst.

Buurtpreventie Helmond gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de website van Buurtpreventie Helmond.

Akkoord